CNC Quality AB söker Planerare

CNC Quality AB är ett bolag specialiserat på skärande bearbetning i alla typer av metall. Bolaget bildades år 1992 och har sedan dess drivits och verkat i ingenjörsstaden Karlskoga. Bolaget driver både prototyp och förserieproduktion samt serie och volymproduktion. Bolagets kunder finns främst inom försvar, glas, bil och gruvindustrin. Sedan 2015 ingår CNC Quality AB i koncernen Sebbot Invest AB. CNC Quality AB är idag 44 st anställda och omsätter omkring 40 miljoner om året. Bolaget är certifierade enligt ISO 9001:2008, 14001:2004 samt OHSAS 18001.

I rollen som Planerare kommer du att arbeta nära produktionen med kunden i fokus. Du är serviceinriktad och gillar ordning & reda. Arbetet sker främst i vårt affärssystem Monitor samt i mindre omfattning i kunders portaler.

Arbetet innefattar orderbokning med kundordererkännande, arbeta med leveransplaner, beredning av artiklar, planera tillverkning/lagerpåfyllning, leveransbevakning samt registerunderhåll. Du kommunicerar med organisationen och säkerställer att angivna ledtider hålls. Du har täta dialoger med kunder och leverantörer, både i Sverige och utomlands.

Som person är du engagerad, positiv och van vid att jobba serviceinriktat. Du tycker om att ha ett varierat arbete med många kontaktytor. Du har en god planerings och koordinationsförmåga och du arbetar organiserat och kvalitetsmedvetet.

Kvalifikationer
– Kompetens inom planering/logistik/supply chain är meriterande.
– Datorvana, MS Office.
– Erfarenhet av affärssystem är meriterande.

– Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:

  • Noggrann för att uppfylla kundspecifika krav.
  • Förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.
  • Du är social, trygg, stabil och trivs med att ha ansvar.
  • Förmåga att fatta beslut.
  • Delaktighet i arbetet kring ständiga förbättringar med en ambition att bidra både till organisationens och din egen utveckling.

Arbetet avser dagtid.

Du som känner att det här kan vara något för dig anmäler ditt intresse till Markus Böe

Läs mer på www.cncquality.se

Ansökan skickas till:
CNC Quality AB
Markus Böe
Svetsarevägen 11
691 37 Karlskoga
markus.boe@cncquality.se
+46702643554