Examensarbete för dig som är Ingenjör

Sebbot Invest är ett holdingbolag som förvärvar och utvecklar företag, främst inom verkstadssektorn. Det långsiktiga ägarperspektivet präglas av ett nyfiket entreprenörskap och snabbhet mellan ord och handling där kundernas affärsnytta alltid är vägledande. Verksamheten vilar på starka värderingar om ett coachande ledarskap där medarbetarna får utrymme att växa. Vi har i nuläget tre dotterbolag CNC Quality, Bandstål och Macromould Modell & Form AB. Företagen sysslar i huvudsak med precisionsbearbetning av metaller, stål och komposit.

Vi är intresserade av Ingenjörsstudenter som vill göra exjobb inom en rad olika ämnen så som optimering av produktionsprocesser (LEAN) ,Toleranser, Konstruktion etc. Du har själv stor chans att påverka utformningen av ditt examensarbete och får möjlighet att jobba nära företagsledningen och ges möjlighet att verkligen göra skillnad.
Slutgiltig titel och avgränsningar görs i samråd med handledare på högskola/universitet, dig som student samt kontaktperson på företaget.

Förkunskaper

Vi söker studenter som under 2018 ska genomföra ett examensarbete. Projektet är lämpligt för er som läser Civil eller Högskoleingenjör. Önskemål om Inriktning på din utbildning är, Industriell design och produktutveckling, Industriell Ekonomi eller Maskinteknik men det är inget krav. Ni förväntas ha ett stort eget engagemang och intresse samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Som personer ser vi att ni är kommunikativa, analytiska och ansvarstagande.

Omfattning

Examensarbete bachelor eller mastersnivå, 15-30 hp.

Placeringsort

Örebro, Karlskoga och Kopparberg

Ansökan med CV och personligt brev skickas via e-post till torbjorn.nilsson@sebbotinvest.com

Välkomna med er ansökan!

För mer information vänligen kontakta Torbjörn Nilsson via e-post: torbjorn.nilsson@sebbotinvest.com