Examensarbete inom Ekonomi/Industriell marknadsföring

Macromould Modell & Form AB är en neutral modell och formtillverkare till båtar, bilar, racing, lastbilar, stålgjutgods, betong, geologiska modeller etc. Med 3D ritningar som underlag skapar vi de modeller som ni önskar rationellt och kostnadseffektivt.
Under många år har vi varit ett ledande företag på stora modeller och tillsammans med våra femaxliga CNC fräsar arbetar vi med hög kvalitet och hög precession.

Vi på Macromould Modell & Form har historiskt gjort mest mot båtindustrin men har på senare år breddat vår verksamhet och gör allt mer mot branscher som automotive, arkitektur etc.

Macromould är ett expansivt företag med en coachande miljö där individer ges möjlighet att växa och utvecklas.

Vi skulle önska en till två studenter som skulle vilja göra en marknadsanalys som tar sin utgångspunkt i kompositmarknadens krav och önskemål.  Du får själv som student vara med och påverka uppsatsens inriktning i samråd med handledare på högskola/universitet samt kontaktperson på företaget. Analysen kan röra områden som positionering/branding, produktutveckling, potentialbedömning, etableringsstrategi, analys av kritiska faktorer etc.

Vi på Macromould jobbar mot målet att vara ledande inom storskaligfräsning i norra Europa och vill gärna med din/er hjälp att hitta vägarna dit.

Förkunskaper

Vi söker studenter som under 2018 ska genomföra ett examensarbete. Projektet är lämpligt för er som läser Ekonomi/marknadsföring alternativt Industriell Ekonomi gärna med marknadsföring som inriktning. Ni förväntas ha ett stort eget engagemang och intresse samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Som personer ser vi att ni är kommunikativa, analytiska och ansvarstagande.

Omfattning

Examensarbete bachelor eller mastersnivå, 15-30 hp.

Placeringsort

Örebro och Kopparberg

Ansökan med CV och personligt brev skickas via e-post till torbjorn.nilsson@sebbotinvest.com

Välkomna med er ansökan!

För mer information vänligen kontakta Torbjörn Nilsson via e-post: torbjorn.nilsson@sebbotinvest.com