Examensarbete inom Personalvetarprogrammet

Sebbot Invest är ett holdingbolag som förvärvar och utvecklar företag, främst inom verkstadssektorn. Det långsiktiga ägarperspektivet präglas av ett nyfiket entreprenörskap och snabbhet mellan ord och handling där kundernas affärsnytta alltid är vägledande. Verksamheten vilar på starka värderingar om ett coachande ledarskap där medarbetarna får utrymme att växa. Vi har i nuläget tre dotterbolag CNC Quality, Bandstål och Macromould Modell & Form AB

Hur attraherar vi ”rätt” medarbetare? Vad krävs av oss som industriföretag för att vara en attraktivarbetsgivare hos nyexaminerade studenter. Vilka förändringar krävs av oss? Hur förbättrar vi vår employer branding. Utmaningar med att attrahera kompetens till glesbygden?
När du skriver examensarbete hos oss ges du möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du har själv stor chans att påverka utformningen av ditt examensarbete. Du kommer jobba nära företagsledningen och ges möjlighet att verkligen göra skillnad.
Slutgiltig titel och avgränsningar görs i samråd med handledare på högskola/universitet, dig som student samt kontaktperson på företaget.

Förkunskaper

Vi söker studenter som under 2018 ska genomföra ett examensarbete. Projektet är lämpligt för er som läser Personalvetarprogrammet. Ni förväntas ha ett stort eget engagemang och intresse samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Som personer ser vi att ni är kommunikativa, analytiska och ansvarstagande.

Omfattning

Examensarbete bachelor eller mastersnivå, 15-30 hp.

Placeringsort

Örebro, Karlskoga och Kopparberg

Ansökan med CV och personligt brev skickas via e-post till torbjorn.nilsson@sebbotinvest.com

Välkomna med er ansökan!

För mer information vänligen kontakta Torbjörn Nilsson via e-post: torbjorn.nilsson@sebbotinvest.com