MACROMOULD SÖKER NY PROJEKTLEDARE CAD/CAM

Macromould Modell & Form AB söker nu en kunnig CAD/CAM beredare. Du som söker tjänsten kommer få jobba med projektledning varvat med beredning mot innovativa branscher. Så som företag inom ”marine & automotive design”. Många av våra kunder är ledande aktörer inom sin nisch. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.

Till vårt team i Kopparberg väljer vi nu att komplettera med ytterligare en projektledare/beredare. Då tjänsten är bred och tekniskt utmanade letar vi efter dig som främst har erfarenhet av beredning men som också är intresserad av att leda våra projekt samt representera företaget gentemot våra kunder

Dina erfarenheter och ambitioner:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAM-beredning, specifikt 5-axligt är meriterande.
Erfarenhet av Tebis eller Delcam powermill är meriterande.
Vi ser gärna att du jobbat med CNC-fräsning, och då specifikt 5-axligt.
Vi letar efter dig som har drivkraften att möta våra kunders högt ställda krav på innovation och service och på sätt vara en självklar del av deras framgång.
Vi söker dig som är intresserad av att vara med och utveckla företaget vidare. Vilket för oss innebär att du är en kreativ person som bidrar med din tekniska kompetens och framåtanda. Har du erfarenhet av att jobba kundnära är det meriterande då du i din roll kommer att arbeta tätt med representanter från våra kunder för att säkerställa hundraprocentig leverans.

Vi erbjuder dig som anställd en stimulerande roll med fokus på såväl högklassig innovation, samarbeten med de främsta företagen inom sina branscher samt en arbetsplats med hög kompetens och lång erfarenhet av tillverkning till kompositbranschen.

Skicka CV och personligt brev till:

benjamin.berner@macromould.se