Specialiserade på skärande precisionsbearbetning i metall

CNC Quality är ett ingenjörsföretag med rötterna i den fina ingenjörstraditionen i Karlskoga, en stad som länge varit centrum för en avancerad försvarsindustri.

CNC Quality tillverkar både prototyper och serieproducerade komponenter. Arbetet sker i en komplett maskinpark med avancerade bearbetningsmaskiner från de bästa tillverkarna i världen. De arbetar i stål, aluminium, rostfritt, magnesium och flera andra metaller, ofta gjutna ämnen.

Ett företag i framkant – lyhörda för teknikutvecklingen och kundernas behov. Flera av CNC Quality:s kunder är stora aktörer inom bland annat bil-och försvarsindustri med extremt hårda krav på sina leverantörer. Den erfarenhet som CNC Quality byggt upp finns inte samlad varken i en pärm eller på en hårddisk utan i huvudet och händerna på medarbetarna. Medarbetarna är CNC Quality:s främsta tillgång. De är också deras kunders främsta tillgång.

Karlskoga är ett Silicon Valley för svenska verkstadsföretag. Här konkurrerar och – inte minst – inspireras man av varann.

På CNC Quality är vi tacksamma för att få vara verksamma i en så kreativ miljö. Det är också bra för våra kunder, eftersom vi samarbetar med flera andra verkstadsföretag här på orten när våra egna resurser inte räcker till.